Advocaten en medewerkers

mr. B.G. (Bas) van Twist is advocaat sinds 1992. Hij houdt zich bezig met het ondernemingsrecht, het insolventierecht en het handels- en contractenrecht. Hij adviseert financiƫle instellingen en bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, die hij ook in gerechtelijke procedures bijstaat.

mr. A.C. (Addy) Turner is sinds 2000 advocaat en voert een hoofdzakelijk civiele praktijk, waarin zij zakelijke en particuliere cliƫnten adviseert en hen in gerechtelijke procedures bijstaat. Zij is gespecialiseerd in het echtscheidings- en familierecht.

mr. W.W.H. (Wendy) de With is advocaat sinds 2001. Zij houdt zich bezig met het arbeidsrecht, het huurrecht en het verbintenissenrecht. Zij adviseert ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren en staat hen in gerechtelijke procedures bij.

mr. P. (Patricia) Schrauwen is sinds 2001 advocaat en houdt zich bezig met het handelsrecht, het verbintenissenrecht en incassozaken. Zij adviseert ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en staat hen in gerechtelijke procedures bij.

mr. S. (Stephanie) Schrauwen was als advocaat aan ons kantoor verbonden van 1998 tot 2013. Zij is met haar ruime ervaring thans werkzaam als allround juridisch medewerker.